Frøken Frida søger et dejligt hjem!

Frida på tur (5)
Print Friendly, PDF & Email

Frida er en kvik og top charmerende podengoblanding på 1½ år og af mellemstørrelse (45cm/15kg.) Hun kommer oprindelig fra Portugal men leder efter et nyt hjem, med træningserfaring – belønningsbaseret selvfølgelig – og tålmodighed til en teenagerhund!
Der er nogen ting Frida er rigtig god til, og nogen ting hun skal øve sig på. Hun er en fantastisk træningspartner, der er super motiveret og hurtigt lærer nyt, og så er hun en hund, der hurtigt kan stresse op, fx når der kommer gæster ind af døren. Så hun har brug for at roligt blive guidet til, hvad hun skal gøre i stedet for.
Frida bor i pleje på Amar, og trives godt i bymiljøet. Hun bliver trænet meget målrettet og udvikler sig rigtig fint.
Frida er 100% renlig, går artigt i snor, er vant til at køre i bil og kan en del grundlæggende færdigheder (indkald skal startes lidt forsigtigt op hos en ny familie) men hun er endnu ikke tryg ved at være alene hjemme – dette skal derfor trænes nænsomt forfra, som med en lille hvalp. Hun er tryg ved at ligge og slappe af i et stort bur.
Et godt match med Frida vil være en familie bestående af et par, evt. med hundevante teenagere men ikke yngre børn, da det vil få Frida til at stresse op. Man skal være interesserede i, at give Frida en hverdag, der både er rolig, men hvor hun bliver aktiveret på en hensigtsmæssig måde. Til gengæld vil man få alle tiders skønne, skøre lille humørbombe!
Frida er til adoption via Dogs of Portugal DK og man kan læse meget mere om hende, se videoklip mv. på vores wordpress hjemmeside.
Det er muligt at møde Frida, men vi vil gerne modtage og godkende et adoptionsskema først.
Frida er sund og rask, steriliseret, vaccineret (også mod rabies) og behandlet imod orm og lopper/flåter. Adoptionsafgiften udgør kr.2500 og inkluderer desuden pas, dyrlægetjek, omregistrering i Dansk hunderegister, et stort nyt bur og diverse tilbehør. Som én del af hendes adoption indgår desuden vejledning og rådgivning ved eksamineret hundetræner (i KBH/Vestegnen)

  • : Hund
  • : Hun
  • : Sjælland
  • : 2500
  • : dopdk@hotmail.com
  • : 30243761
  • Frida på stranden Frida på tur (2) Frida på tur (1)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box