Fire søger et kærligt hjem!

fire
Print Friendly, PDF & Email

Kan du tilbyde et kærligt hjem med tid og overskud til en hund, der har brug for en ny chance?

Dogs of Portugal er et non profit netværk, der redder gadehunde i Portugal. Vi samarbejder med et fantastisk internat i Setubal, hvor hundene har meget gode forhold. Herfra har vi mange forskellige dejlige hunde til adoption, til omsorgsfulde hjem i Danmark.

Fire befinder sig altså stadig i Portugal, men leder efter et kærligt hjem i DK. Han blev fundet på gaden med sin mor, og sine 6 søskende. Læs evt. mere om hans historie på vores hjemmeside.

Fire har en fin hvid snude og smal blis, han kom til verden midt i december 2016 og vil blive en stor hund (labradorstørrelse) når han er vokset færdigt.

Fire er en glad, modig og goofy ung hund, lidt af en lømmel der elsker at lege med andre hunde og futte rundt og se hvad der sker på internatet. Han vil sikkert blive lidt usikker i begyndelsen i helt nye omgivelser, men har en nysgerrighed og gå på mod, som man kan understøtte og få et fantastisk firbenet familiemedlem, når han lige er faldet til! Han har alle muligheder for at lære en masse og opleve mere end en hundegård på et internat!

Vi håber sådan, at fine Fire finder en fantastisk for evigt familie – og ikke ender med at tilbringe hele sit liv i en hundegård på internatet!

Adoptionsafgiften inkluderer neutralisering, vaccination, chipmærkning, dyrlægetjek, blodprøver, ormekur, pas samt flytransport til Kastrup.

Der kan ansøges om adoption via vores wordpress hjemmeside, hvor du
også kan finde mere info + video af Fire og mange flere små og store hunde der er til adoption. Her kan du også læse mere om Dogs of Portugal.

  • : Hund
  • : Han
  • : Sjælland
  • : 3500
  • : dopdk@hotmail.com
  • : 61722678
  • fire1 fire2 fire3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box