Dejlige og smukke Zucco

5
Print Friendly, PDF & Email

Zucco, en bosnisk gadehund, han er født d. 07.02. 2015 Han er kastreret og har alle vacciner. Han er ca 43 cm høj og vejer 14 kilo. Han blev fundet udmagret og næsten sultet til døde under en bro inde i byen, med et stykke ledning rundt om halsen. Selv om han var forladt og alene, plaget af en alvorlig hudsygdom, selv i denne tilstand, logrede han glad med halen. En sød dame tog ham til sig og tog ham til dyrlægen hvor han fik behandling.

Men snart efter var han igen i livsfare. Han blev meget syg, begyndte at tabe sig, og kastede blod op dagligt. Ingen behandling lod til at virke. I stedet for at have fået det bedre nu hvor han var i sikkerhed og under behandling, fik han det værre og hang mellem liv og død, han vejede kun 8 kilo. Ved et tilfælde fandt vi ud af at han havde nikkelallergi, og så kunne han få den rette behandling. Pga hans allergi må han ikke komme i kontakt med nikkel eller metalkæder.

Zucco er meget tålmodig, rolig, men med et glad og livligt temperament. Han er blid med mennesker, nem at have med at gøre og søger ofte efter et par hænder der vil nusse ham lidt. Det at han er pålidelig og lydig af natur og han er intelligent og er glad for at lære og kommunikere, er nok nedarvet fra hans labrador-aner.

Zucco befinder sig i Bosnien og adoptionsgebyret dækker over chip, pas, vacciner, kastration og transport.

Se mere info og billeder på www.bosniskegadehunde.dk

  • : Hund
  • : Han
  • : Sjælland
  • : 3000
  • : info@bosniskegadehunde.dk
  • : 44452829
  • 4 10 30

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box