Betingelser

Betingelser for brug af Dyreformidlingen.dk

Dyreformidlingen.dk er udelukkende en formidlingstjeneste og bærer på ingen måde et direkte eller indirekte ansvar for tastefejl, forståelsesfejl, misbrug af bruger eller adgangskode, manglende resultat ved annoncering eller andre forhold i forbindelse med annoncering og køb/salg/efterlysning/fremlysning af dyr. I relation til force majeure er Dyreformidlingen.dk uden ansvar.

Brug af Dyreformidlingen.dk er på eget ansvar. Dyreformidlingen.dk kan ikke holdes til ansvar for eventuelle nedbrud, fejl eller tekniske komplikationer som måtte opstå på websitet. Dyreformidlingen.dk kan ikke holdes til ansvar for direkte eller indirekte tab i forbindelse med brug af hjemmesiden.

Det er brugers eget ansvar at slette annoncer, der ikke længere er aktuelle. Annoncer vil efter at have været aktive i to måneder automatisk deaktiveres, men kan selvfølgelig aktiveres af bruger igen, hvis stadig aktuel.

Bruger anerkender at være ansvarlig for al indhold som vedkommende uploader på Dyreformidlingen.dk. Bruger accepterer at holde Dyreformidlingen.dk , tilknyttede selskaber, ledende medarbejdere og andre partnere og ansatte skadesløs i forbindelse med krav, herunder advokatomkostninger, fra tredjemand i forbindelse med indhold, som bruger indsender, offentliggør eller overfører via. Dyreformidlingen.dk, brug af Dyreformidlingen.dk, eller brugers overtrædelse af disse vilkår eller krænkelse af andres rettigheder.

Dyreformidlingen.dk er ophavsretsligt beskyttet efter gældende regler, og gengivelse af materiale fra hjemmesiden må kun bruges med skriftlig tilladelse fra Dyreformidlingen.dk samt angivelse af reference til index-siden www.dyreformidlingen.dk og navnet Dyreformidlingen.dk skal altid indgå i lænketeksten. Billeder og tekster der bruges til undervisning og lignende skal påføres reference.

Når man uploader billede og tekst, så giver man Dyreformidlingen.dk brugsret til materialet. Det betyder at Dyreformidlingen.dk må anvende materialet i den form som brugeren har uploadet det.

Da internet-baserede tjenester som Dyreformidlingen.dk hele tiden videreudvikles, forbeholder Dyreformidlingen.dk sig ret til at ændre vilkår, retningslinjer og betingelser løbende. Større ændringer vil dog blive annonceret på siden.

De i prislisten for annoncering oplyste tal/statistik er baseret på data indsamlet over de seneste 12 måneder og skal derfor betragtes som vejledende. Dyreformidlingen.dk forbeholder sig retten til løbende at justere i priser på prislisten, uden forudgående varsel. Al annoncering er forudbetalt for den aftalte periode. Banner, indlæg, opslag og anden annoncering må ikke indeholde vold, racisme, pornografi eller på anden vis bryde retningslinjer for Dyreformidlingen.dk. Banner leveres klart til brug som GIF eller JPEG med link til valgfri domæne. Dyreformidlingen.dk forbeholder sig ret til at afvise enhver annoncering som ikke opfylder Dyreformidlingen.dk’s retningslinjer.

Dyreformidlingen.dk kan indeholde links til tredjeparts hjemmesider, tjenester og reklamer for tredjemand og kan ikke holdes ansvarlig for disse. Du bruger alle tredjeparts hjemmesider og annoncer på egen risiko.

Når du besøger Dyreformidlingen.dk, accepterer du ovenstående betingelser.